Search
Filters

Yuup Sampon Whitening and Brightening

Fehérítő, szőrfényesítő sampon a sárga és vörös elszíneződések ellen kutyáknak, macskáknak. Higítási arány: 1:10, max.1:20 arányban (a szőr szennyezettségétől függően)
4,402Ft excl tax

A WHITENING AND BRIGHTENING SHAMPOO ideális a fehér szőrzet sárgulásának megelőzésére. Rendszeres használatával a nem kívánatos vöröses-barnás foltokat is jelentős mértékben kivilágosítja, esetenként el is tünteti anélkül, hogy a szőrszál szerkezete károsodna. Természetes alapanyagú aktív összetevői tartósan beépülnek a szőrszálak külső rétegébe.
Fehér, világos, arany és ezüst színű szőrzethez ajánlott szőrtípustól függetlenül, „színes” szőrzet esetében pedig kontrasztosításra. A nem kívánatos elszíneződött sárgás foltok elhalványítására esetleg megszüntetésére érdemes a sampont kicsit töményebben, esetenként teljes töménységben alkalmazni. Az eredmény akkor lesz a legkiválóbb, ha a sampont a szőrön hagyja 5-10 percig hatni, így a bunda káprázatosan fehér és csillogó lesz. Ezután vízzel jól ki kell öblíteni.

Fő összetevők: sárgulást megakadályozó pigment, bambusz és lótuszvirág természetes kivonata, kvaternizált keratin, kreatin, C+E+Panthenol vitamin komplex. (A kvaternizált keratin magas koncentrációban önmagában egy speciális szőrkondicionáló és filmbevonat képző összetevő, mely megóvja a szőrszálakat a környezeti hatásoktól) Nem tartalmaz festékanyagot. Nagyon jól tisztít, de nem szárít.
A termék ftalát, parabén, sls, sles és kőolaj származék mentes! Kíméli a felhasználó kezét. A legigényesebb humán bőrápolásban használt összetevőkből kiválasztott, majd kifejlesztett csúcsminőségű termék.

Használati utasítás: Nedvesítse át vízzel az állat bundáját egészen a bőrig. Hígítson fel a kutya méretének megfelelő mennyiségű sampont 1:10, max.1:20 arányban (a szőr szennyezettségétől függően), majd dörzsölje be alaposan a szőrzetbe, lágy habot képezve annak felszínén. Néhány percig hagyja hatni, végül tiszta vízzel maradéktalanul öblítse ki a bundából, majd szárítsa és formázza a szőrt hajszárítóval a kívánt módon. A samponozás másik lehetősége: Kisebb testű kutyához nyomjon 2-3 pumpányi sampont egy tálba. Öntse fel 1-1,5 dl vízzel, majd habosítsa fel egy fürdető rózsával. A habbal és a ’rózsa’ segítségével fürdesse be az állatot. Ezután vízzel jól öblítse ki. A levegővel dúsított töményen használt sampont nincs ’ellocsolva’, ezért hatékonyabb és gazdaságosabb. Könnyen kiöblíthető.