Search
Filters

Yuup Sampon Restructuring and Strenghtening

Szőrzet helyreállító és megerősítő sampon, csomósodás gátló és szőregyenesítő hatással kutyáknak, macskáknak Higítási arány: 1:10, max.1:20 arányban (a szőr szennyezettségétől függően)
4,402Ft excl tax

A RESTRUCTURING AND STRENGTHENING SHAMPOO intenzív helyreállító sampon a legelhanyagoltabb károsodott szőrzet ápolására is kiválóan alkalmas. Minden szőrtípusra alkalmazható. Ideális hosszú, egyenes, vagy göndör szőrzet tisztítására kutyáknak és macskáknak egyaránt.

Főbb összetevői: a Gingko biloba természetes kivonata, hidrolizált rizsfehérje, kvaternizált keratin, kreatin, C+E+Panthenol vitamin komplex. (A kvaternizált keratin magas koncentrációban önmagában egy speciális szőrkondicionáló és filmbevonat képző összetevő, mely megóvja a szőrszálakat a környezeti hatásoktól)
Ezen összetevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a kócos bunda könnyen fésülhetővé váljon (gátolja a szőr csomósodását), a károsodott szőrszálak külső felülete visszaépüljön egy védő filmbevonatot képezve annak felszínén. Az eredménye ragyogó, egészséges szőrtakaró. Kellemes illata hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagokat.
A termék ftalát, parabén, sls, sles és kőolaj származék mentes! Kíméli a felhasználó kezét. A legigényesebb humán bőrápolásban használt összetevőkből kiválasztott, majd kifejlesztett csúcsminőségű termék.

Használati utasítás: Nedvesítse át vízzel az állat bundáját egészen a bőrig. Hígítson fel a kutya méretének megfelelő mennyiségű sampont 1:10, max.1:20 arányban (a szőr szennyezettségétől függően), majd dörzsölje be alaposan a szőrzetbe, lágy habot képezve annak felszínén. Néhány percig hagyja hatni, végül tiszta vízzel maradéktalanul öblítse ki a bundából, majd szárítsa és formázza a szőrt hajszárítóval a kívánt módon. A samponozás másik lehetősége: Kisebb testű kutyához nyomjon 2-3 pumpányi sampont egy tálba. Öntse fel 1-1,5 dl vízzel, majd habosítsa fel egy fürdető rózsával. A habbal és a ’rózsa’ segítségével fürdesse be az állatot. Ezután vízzel jól öblítse ki. A levegővel dúsított töményen használt sampont nincs ’ellocsolva’, ezért hatékonyabb és gazdaságosabb. Könnyen kiöblíthető.