Termékek
  Filters
  Beállítások
  Keresés

  Tisztasági kiegészítők

  Stílus Rács Lista
  Rendezés
  Megjelenít kép / oldal

  CAMON 100 db-os Nagy méretű nedves törlő

  €5,48 ÁFA-val
  Nagy kiszerelésű nedves törlőkendő, amely alkalmazható kutyák és macskák szőrzetének tisztításához (pl.koszos lábak, végbéltájék, csipás szemkörnyék). Olasz minőség!

  Camon 20 db-os Nedves Törlőkendő

  €1,92 ÁFA-val
  Törlőkendő mirtusz 20 db-os csomag, 17*20 cm - Tisztítókendők állatok számára. Praktikus törlőkendő szőrzet, mancs, arc, fül tisztítására mirtusz illattal. Finom összetétele frissíti, táplálja és védi a szőrzetet. Felhasználás: felnyitástól számított 6 hónap

  CAMON 40 db-os Nedves törlő

  €3,01 ÁFA-val
  Praktikus törlőkendő szőrzet, mancs, arc, fül tisztítására. Segít megszabadulni a kellemetlen szagoktól. Finom összetétele frissíti, táplálja és védi a szőrzetet. Mérete miatt tökéletes a nagyobb kutyák számára.

  Camon fertőtlenítő spray , 750 ml

  €7,12 ÁFA-val
  Gyorsan párolgó, citrom illatú fertőtlenítő spray. Használatra kész, nem kell higítani. Alkalmas minden mosható felület fertőtlenítésére és tisztítására, nem oxidálja a fémeket!

  Camon Happy...P! por a vizelet és a lágy széklet összegyűjtéséhez, 100gr

  €5,48 ÁFA-val
  A Happy ... P! Por folyadékokkal érintkezve egy összesöpörhető textúrát hoz létre, amelyet akár normál porszívóval is össze lehet gyűjteni vagy felsöpörni. Az eredmény száraz padló lesz, továbbá, a készítményben jelenlévő speciális molekulának köszönhetően a szagokat is semlegesíti!

  Camon Higiéniai helyhez szoktató oldat, 25 ml

  €4,11 ÁFA-val
  Higiéniai helyhez szoktató csepp kölyökkutyáknak és cicáknak. A termék használata segít, hogy a kisállatokat minél hamarabb rászoktassuk a szobatisztaságra az általunk megválasztott helyen. Cseppentsen naponta pár cseppet az alomra, újságpapírra, vagy a pelenkára. A kisállatok számára igen vonzó, szobatisztaságra nevelő illatanyagokat tartalmaz.

  CAMON Higiéniai pelenka ( mosható ), 70x90 cm

  €18,35 ÁFA-val
  Mosható pelenka a szobatisztaság tanításához. Ez a többrétegű pelenka magas nedvszívó képességgel bír. Környezetbarát termék, mosógépben mosható, így újra felhasználható. Gyorsan felszívja és hatásosan magában is tartja a folyadékokat, amiről egy speciális vízálló alj gondoskodik. Mosógépben is mosható 40°C-on, gyorsan szárad. Figyelmeztetés: ne használjon öblítőt és ne vasalja.

  Camon kakazacsi 20 db-os

  €0,68 ÁFA-val
  Utántöltő kakazacsi 20 db/guriga.

  Camon Kakizacsi Adagoló

  €2,08 ÁFA-val
  Tasak adagoló egy 20 db-os gurigával.

  Trixie M-es méretű kakazacsi

  €0,55 ÁFA-val
  1 guriga = 15 zacsi

  ZOORO - Kakitündér Lebomló Kakazacsi

  €1,10 ÁFA-val
  Lebomló kakazacsi, 1 guriga = 20 db

  Tisztasági kiegészítők

  Filter by:

  Clear All
  Min: €0,00 Max: €19,00
  XDR0 XDR19