Search
Filters

Szállítás

A SelBruHa Kft. a GLS Futárszolgálattal küldi házhoz a WEBÁRUHÁZBAN megrendelt termékeket.

A termékeket 3 módon tudjátok kifizeti:

1) Utánvéttel a futárnak (készpénzben)

2) Előre utalással

3) Az Selbruha üzletében

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK MAGYARORSZÁGRA

1) 1 - 5 kg között Bruttó 1.790 HUF

2) 5 - 20 kg között Bruttó 2.190 HUF

3) 20 kg felett 2.490 HUF

4) 19.000 HUF feletti megrendelésnél INGYENES

A fenti szállítási díjak előreutalás esetén érvényesek. Amennyiben Ön utánvéttel kéri a csomagját a rendszer +450Ft-ot további utánvét beszedési díjat számít fel a rendeléshez.

Nagy terjedelmű és súlyos (40kg) feletti csomagokra, melyeket több csomagba tudunk elküldeni, egyedi szállítási árakat határozunk meg, eltérve a megadottól.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK KÜLFÖLDRE

Szlovákia (1 napos szállítás),

Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország (2 napos szállítás)

KÜLFÖLDRE A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK
(külföldi szállítást csak előre utalás esetén választható)

<5 kg

3700 Ft

<15 kg

3990 Ft

<25 kg

4500 Ft

25 kg <

5500 Ft

Amennyiben kérdése van keressen Minket! Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére az alábbi telefonszámon, vagy e-mail címen.

06 1 4137312 / bolt@selbruha.hu

Kedves Vásárlónk!

Csak akkor adja le rendelését webáruházunkba, ha elfogadta a vásárlási feltételeket és az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF).

Szállítási és fizetési feltételek

A termékek adatlapján feltüntetett ár bruttó ár mely már tartalmazza az ÁFÁ-t. Az árak a raktáron megtalálható termékekre vonatkoznak! Amennyiben a terméket rendelni kell, az ára tájékoztató jellegű, egyes esetekben befolyásolhatja a beérkezési árfolyam. A termékek mellett feltüntetett leírások és képek tájékoztató jellegűek, a gyártó által megadott leírások alapján! Amennyiben a termék raktáron van a szállítási határidőnk 3-5 munkanap, személyes átvétel esetében, még akár a rendelés napján átvehető a termék. A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben, vagy telefonos visszaigazolást követően, a készlet erejéig, 72 órán belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket, a megrendelést követő második munkanapon teljesítjük. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktárunkon a szállítási idő 1-4 hét, melyet minden esetben közlünk a megrendelővel. Rendelés esetében előfordulhat, hogy a termék ára az árfolyam miatt változni fog. A feltüntetett árak a raktáron megtalálható termékekre vonatkoznak.

A vásárlás során kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb szállítási és fizetési módot. Kérjük, hogy mindig figyelmesen töltse ki a szállítási címet. Természetesen a számlázási cím és a szállítási cím eltérhet egymástól. Kérnénk, amennyiben kiszállítást kér, olyan címet adjon meg, ahol elérhető 8-17 óra között.

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetében nincs kiszállítás, ilyenkor készpénzes vagy bankkártyás fizetés lehetséges az üzletben. A megrendelt termékeket összerakjuk Önnek, majd előzetes egyeztetés során átveheti, és készpénzben kifizetheti boltunkban. (1117.Budapest, Prielle Kornélia 19/a. - Állati Dolgok Boltja). Természetesen ebben az esetben nincs szállítási díj.

Fizetés előre utalással

Amennyiben Ön kiszállítást kér, vagy kényelmesebb a bankszámlára való utalás, úgy azt megteheti, a rendelésének visszaigazolása után. Átutalás esetében a következő bankszámlára tud utalni:

Magyarországi utalás esetén:

SELBRUHA Kft.

OTP Bank: 11706016-20727738-00000000

Külföldi utalás esetén:

SELBRUHA Kft.

OTP Bank: IBAN HU95117060162072773800000000
BIC és Swift: OTPVHUHB

Utalás esetében kérjük, hogy az utalási közleményben hivatkozási számként adja meg rendelési számát! Amennyiben átutalással fizet, és kiszállítást kér, a szállítási díj minden esetben egyeztetjük!

Garancia, szavatosság és jótállás

Amennyiben problémája van a kiszállított termékkel, kérjük azt minél előbb jelezzék ügyfélszolgálatunk. Minden esetben igyekszünk gyorsan és rugalmasan kezelni a problémákat!

Felhívjuk figyelmüket, hogy csak sértetlen tiszta, terméket áll módunkban cserélni.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991.(IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak szerint az  irányadóak. Az egyes termékekre vonatkozó szavatossági és jótállási feltételek tekintetében speciális rendelkezések találhatóak az egyes termék csoportokra vonatkozó rendelkezések között, illetve az egyes termékek mellett. Az értékesített termékek minősége tekintetében az adott termék beszállítója vállal szavatosságot a Magyar Polgári Törvénykönyv 306. és 307. §--ban és a151/2003./IX.22/ sz. Kormányrendeletben foglaltak, illetőleg saját jótállási feltételei szerint.  A hatályos jogszabályok szerint a jótállás és a garancia kötelezettsége, valamint az alkatrész ellátási felelősség a termék forgalmazóját terheli.

Az igény érvényesítéséhez szükséges:

- jótállási jegy és a számla

- az igény közvetlenül a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatokban érvényesítendő.

Cégünk minden vásárlásról ÁFÁ-s számlát állít ki, melyet kérjük, hogy őrizzen meg. A 151 / 2003 (IX.22) Kormányrendelet alapján az általunk forgalmazott termékekre (a számla megléte feltétel) 12 hónap jótállást vállalunk. A jótállási felelősséget kizáró feltételek: helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás, elemi csapás (pl.: villámcsapás, túlfeszültség) okozta rongálódás, szakszerűtlen kezelés, poros, nedves környezetben való használat, nem szakszerű beavatkozás, javítás, bővítés, átalakítás, vagy természetes elhasználódás.

Cégünk kizárólag új termékeket forgalmaz. Csak bizonyítottan hibás termék kerül kicserélésre, így kérjük, hogy a csomag átvételekor győződjön meg a csomag sértetlenségéről! Amennyiben bármilyen sérülést észlel a csomagoláson, arról a helyszínen vetessen fel jegyzőkönyvet, a reklamáció és a kárrendezés céljából. A jótállási időtartam a vásárlás napjával kezdődik. Amennyiben hibát észlel, azt kérjük minél előbb jelezze cégünk felé írásban, e-mailben. Ha ezt elmulasztja, az ebből adódó károk a vevőt terhelik.

Amennyiben a termék a vásárlástól számított 3 munkanapon belül, szakszerű üzembe helyezés mellett meghibásodik, Ön kérheti a termék cseréjét. Ha erre nincs lehetőség (cégünk nem tud ugyanilyen terméket biztosítani Önnek), abban az esetben elállhat a vásárlási szerződéstől, és a vételárat visszakérheti, vagy választhat egy másik terméket, melynek árába beszámítjuk az előző termék értékét.

A szétszerelt, valamint a külső behatásoknak kitett terméket (pl.: törött) nem áll módunkban cserélni. Ugyan ez vonatkozik a környezeti katasztrófákra is. (pl.: villámcsapás által keletkezett túlfeszültség). Ha a hiba 3 munkanapon túl jelentkezik, forduljon a jótállási jegyen kijelölt szakszervizek egyikéhez.  Csak kijelölt szervizhez forduljon, mert a nem kijelölt szerviznél történt bármiféle beavatkozás, idegen beavatkozásnak minősül és a jótállás megszűnését is eredményezheti!

Elállás a vásárlástól

Elállás jogának ismertetése a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény alapján. A vásárlástól számított 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat. Az elállás csak a házhoz szállítással történt vásárlások esetében alkalmazható, személyes átvétel esetén nem érvényesíthető! Ennek módjáról a 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. Amennyiben eláll a vásárlástól, azt kérjük minden esetben jelezze azt bolt@selbruha.hu, postai úton vagy a +36 1 4137312-as telefonszámon. A terméket vagy termékeket postai úton visszaküldheti vagy személyesen visszahozhatja mintaboltunkba (1117 Budapest, Prielle Kornélia 19/a).  A termék visszajuttatási költsége, az elállási jog gyakorlása miatt, a vásárlót terheli.

Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén térítjük meg a teljes vételárat. A szerzői jogi védelem alatt állótermékek (pl.: hang-, illetve képfelvétel, valamint számítástechnikai szoftver)  esetében, nem gyakorolhatja a vásárló az elállási jogát a vonatkozó jogszabályban meghatározott esetekben, ha a csomagolást a vásárló felbontotta. Elállás esetén cégünk követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését. Fontos tudnia, hogy amennyiben a megvételt követően használatba vette a terméket, már nem állhat el a vásárlástól. A vásárlástól való elállás joga nem a termék 14 napos ingyenes használatát biztosítja Önnek, hanem a termék szemrevételezésének lehetőségét, ugyanúgy, ahogyan arra az üzletben vásárolt termékek esetében is módja van.

Amennyiben a vásárló kifizette a termék árát, az eladó köteles a termék visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni azt, a vásárló által megjelölt bankszámlára, átutalással.

Minden esetben kérjük jelezze visszaküldési szándékát, hogy egyeztetni tudjuk a további teendőket.

Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet és a kapcsolódó jogszabályok rendelkezéseit kell alkalmazni.