Keresés
Filters

Razorline Abby – Chunker olló

Méret: 7,5”, teljes – 19 cm, penge – 8,5 cm Anyag: Rozsdamentes acél, SUS440C Keménység: 59-61 HRC Fogás: off-set Pengék: homorú csiszolású, kézi élezésű, borotva élességű Fogazat: villás csiszolás, egyenes szögelés Fogak száma: 21 T Szín: ezüst Csavar: állítható golyóscsapágy csavarszerkezet Ujjtámasz Kivehető szűkítő gumigyűrűvel
18 819 Ft ÁFA-nélkül
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options

A Razorline Abby egy off-set kialakítással rendelkező, kitűnő súlyelosztású, könnyű, egyoldalas ritkító chunker olló. Homorú csiszolású pengével és egyenes szögelésű fogazattal teszi kényelmessé a kutyák ritkító nyírását. Az olló élei nem tolják el a szőrszálakat, így roncsolás mentes lesz a vágás mentén. A golyóscsapágy rendszernek köszönhetően a pengék egymáshoz illeszkedése finoman állítható. Szárkialakítása segíti a helyes ollótartást, így használata kényelmes.  Ezt a komfortérzetet növeli, illetve csökkenti a kéz terhelését az ujjtámasz, valamint a kivehető szűkítő ujjgyűrűk. Ez a speciális ritkító olló nagy segítség a szép szőrfelület megjelenítésénél. Használata ajánlott minden felületnyírós fajtánál, vagy nem felületnyírós fajtáknál oszlopos lábak nyírásához, alsó vonal kialakításához, nyak élek és forgórészek eldolgozásához, kemény és puha szőrre egyaránt.

SUS440C rozsdamentes acélból készült, mely a legerősebb acél, több szénnel és megfelelő hőkezeléssel sokkal magasabb éltartamot tesz lehetővé. Az ebből az anyagból készült ollókat kevesebbet kell élezni, éltartamuk 3-5-szöröse a hagyományos ollókéhoz képest.