Keresés
Filters

Kennel Szépe Extra Balzsam

Használata révén a bőr rugalmas, a szőrzet csillogóan fényes lesz, mert a balzsamot szinte azonnal magába szívja és ezáltal könnyebb a kezelése is. A szőrzetnek tartást ad, növényi olajainak(Argán,jojoba) és a brokkoli kivonatnak köszönhetően jelentősen csökkenti a bőr irritációját, kiváló kondicionáló, a szokásosnál sűrűbb használata sem okoz problémát. Erősen igénybe vett, sérült, töredezett, száraz szőrzet rendbehozatalához kifejezetten ajánlott a gyakori igénybevétel!
€10,29 (áfával)
*

Minden szőrtípusnál alkalmazható és minden típusú sampon után használható.

Adagolás és alkalmazás módja

Előzetesen a szőrzet és a testfelület alapos megtisztítása (samponos fürdetés) lényeges a kívánt hatás elérése érdekében!

A sampon leöblítése után, a hígítatlan balzsamot egyenletesen oszlassuk el a kutya szőrén, masszírozzuk be alaposan a szőrzetbe úgy, hogy a bőrre is jusson. Három-négy percig hagyjuk rajta állni (a hatás fokozása érdekében az állat testét a balzsam felvitelét követően három-négy percre törülközőbe is csavarhatjuk), majd langyos vízzel alaposan öblítsük át. Egyes fajtáknál (pl. uszkár) samponos kimosás javasolt. Szárítás közben fésüljük a szőrt a szőrszálak irányával ellentétesen.