Search
Filters

Jargem - Polly Egyenes Olló

Anyag: 440C rozsdamentes acél Keménység: 59.5~60.5 HRC Méret : 7“ (18 cm) – vágóél hossz: 9 cm Fogás: offset Pengék: egyenes, mikrofogazott Csavar: állítható golyóscsapágy csavar Szín: ezüst, szatén hatás Ujjtámasz: rögzített, egyoldali Súly: 53g
20,866Ft excl tax

Jargem POLLY egy könnyű és precíz egyenes olló matt, szatén hatású felülettel. Az ollónak keskeny és borotvaéles pengéi vannak. Kiváló minőségű 440C acélból készült, melynek keménysége 59,5-60,5 HRC. Vágóéle mikrobarázdált, mely nem engedi a szőrt eltolódni és így még precízebb vágást eredményez. Az olló rögzített, egyoldali ujjtámasszal és kiváló egyensúllyal rendelkezik, tökéletesen fekszik a kézre, ezzel garantálva a használati kényelmet. Az olló méretének és súlyának köszönhetően megfelelő általános használatra, de finom munkákhoz és kisebb felületek nyírásához is tökéletes választás kezdők és szakemberek számára is. Egyoldalas, rögzített ujjtartóval van felszerelve. Elegáns kartondobozba csomagolva küldjük, mely mágneses záródással védi a terméket.

A Jargem kiváló minőségű kutyakozmetikai- és fodrászollók gyártója. Minden olló kézzel készült és számos szigorú ellenőrzési szakaszon megy keresztül, mielőtt a végfelhasználó kezébe kerülne, ezzel biztosítva a Jargem alapminőséget. A jó minőség, kemény acél, megbízhatóság és a megfizethető ár a márka legnagyobb előnyei.