Search
Filters

Jargem - Philip Egyenes Chunker Olló

Anyag: japán 440C rozsdamentes acél Keménység: 59.5~60.5 HRC Méret : 8 “ (20 cm) – vágóél hossz: 10 cm Fogás: offset Vágás: 70% Pengék: egyenes chunker, mikrofogazott Fogak száma: 26 Csavar: golyóscsapágy csavarszerkezet Szín: ezüst Ujjtámasz: rögzített egyoldali Súly: 89 g
24,016Ft excl tax

Jargem PHILIP egy egyenes, offset fogású chunker olló kiváló minőségű, borotvaéles japán 440C rozsdamentes acél vágóéllel. Ez az acélfajta a legerősebb acél, mely több szénnel és megfelelő hőkezeléssel a hagyományos acélollókhoz képest 3-5-ször hosszabb éltartamot tesz lehetővé, így lényegesen kevesebbet kell élezni. Villás csiszolású egyenes fogazatával és kényelmes kialakításával teszi könnyűvé a nyírást. Erős és strapabíró, a speciális mikrofogakkal ellátott pengéinek köszönhetően nem engedi eltolódni a szőrt, miden szőrtípuson kiválóan dolgozik. A szárkialakítás, valamint az ujjtámasz rendkívüli komfortérzetet nyújt és csökkentik a kéz terhelését a munka során. Javasoljuk mindenféle testfelület nyírásához, oszlopos lábak kialakításához bármilyen szőrtípusú kutyánál. Elegáns kartondobozba csomagolva küldjük, mely mágneses záródással védi a terméket.

A Jargem kiváló minőségű kutyakozmetikai- és fodrászollók gyártója. Minden olló kézzel készült és számos szigorú ellenőrzési szakaszon megy keresztül, mielőtt a végfelhasználó kezébe kerülne, ezzel biztosítva a Jargem alapminőséget. A jó minőség, kemény acél, megbízhatóság és a megfizethető ár a márka legnagyobb előnyei.