Search
Filters

Jargem - Neo Ritkító Olló

Anyag: 440C rozsdamentes acél Keménység: 59.5~60.5 HRC Méret : 6.5 “ (16,5 cm) – vágóél hossz: 7,5 cm Fogás: offset Pengék: egyenes Fogak száma: 45 Vágás: 20% Csavar: állítható csavarszerkezet Szín: fényes ezüst Ujjtámasz: rögzített, egyoldali Súly: 64 g
21,969Ft excl tax

A JARGEM NEO egy egyenes, offset és ergonomikus fogású ritkító olló kiváló minőségű, borotvaéles rozsdamentes acél vágóéllel, melynek keménysége 59.5~60.5 HRC. Villás csiszolású fogazatával és kényelmes kialakításával teszi könnyűvé a ritkító nyírást. A szárkialakítás, valamint a rögzített egyoldalú ujjtámasz rendkívüli komfortérzetet nyújt és csökkentik a kéz terhelését a munka során. Javasoljuk aláritkításhoz, felületek eldolgozásához, valamint mancs és pofa kialakításához. Alkalmas kezdő és profi kutyakozmetikusoknak egyaránt! Elegáns kartondobozba csomagolva küldjük, mely mágneses záródással védi a terméket.

A Jargem kiváló minőségű kutyakozmetikai- és fodrászollók gyártója. Minden olló kézzel készült és számos szigorú ellenőrzési szakaszon megy keresztül, mielőtt a végfelhasználó kezébe kerülne, ezzel biztosítva a Jargem alapminőséget. A jó minőség, kemény acél, megbízhatóság és a megfizethető ár a márka legnagyobb előnyei.