Search
Filters

Jargem - Melba Egyenes Chunker Olló

Anyag: 440C rozsdamentes acél Keménység: 60.5-61.5 HRC Méret : 6.5 “ (16 cm) – vágóél hossz: 7,5 cm Fogás: szimmetrikus Pengék: egyenes chunker Fogak száma: 18 Vágás: 75% Csavar: lapos csavarszerkezet Szín: fényes ezüst Ujjtámasz: kétoldali Súly: 60 g
20,866Ft excl tax

A JARGEM MELBA egy egyenes, szimmetrikus fogású chunker olló kiváló minőségű, borotvaéles rozsdamentes acél vágóéllel, melynek keménysége 60.5-61.5 HRC. Villás csiszolású, széles és egyenes fogazatával és kényelmes kialakításával teszi könnyűvé a nyírást. Az ergonomikus szárkialakítás, valamint a kétoldali ujjtámasz rendkívüli komfortérzetet nyújt és csökkentik a kéz terhelését a munka során. Javasoljuk mindenféle testfelület nyírásához, oszlopos lábak kialakításához bármilyen szőrtípusú kutyánál. Elegáns kartondobozba csomagolva küldjük, mely mágneses záródással védi a terméket.

A Jargem kiváló minőségű kutyakozmetikai- és fodrászollók gyártója. Minden olló kézzel készült és számos szigorú ellenőrzési szakaszon megy keresztül, mielőtt a végfelhasználó kezébe kerülne, ezzel biztosítva a Jargem alapminőséget. A jó minőség, kemény acél, megbízhatóság és a megfizethető ár a márka legnagyobb előnyei.