Search
Filters

Jargem - Maggie Ritkító Olló

Anyag: 440C rozsdamentes acél Keménység: 59.5~60.5 HRC Méret : 7.5 “ (19,5 cm) – vágóél hossz: 9,5 cm Fogás: offset Pengék: egyenes Fogak száma: 56 Vágás: 25% Csavar: állítható csavarszerkezet Szín: fényes ezüst Ujjtámasz: rögzített, egyoldali Súly: 88 g
20,866Ft excl tax

A JARGEM MAGGIE egy egyenes, offset fogású ritkító olló kiváló minőségű, borotvaéles 440C rozsdamentes acél vágóéllel, melynek keménysége 59,5-60,5 HRC. Villás csiszolású fogazatával és kényelmes kialakításával teszi könnyűvé a ritkító nyírást. A szárkialakítás, valamint a rögzített egyoldalú ujjtámasz rendkívüli komfortérzetet nyújt és csökkentik a kéz terhelését a munka során. Javasoljuk aláritkításhoz, felületek eldolgozásához, valamint mancs és pofa kialakításához.

A Jargem kiváló minőségű kutyakozmetikai- és fodrászollók gyártója. Minden olló kézzel készült és számos szigorú ellenőrzési szakaszon megy keresztül, mielőtt a végfelhasználó kezébe kerülne, ezzel biztosítva a Jargem alapminőséget. A jó minőség, kemény acél, megbízhatóság és a megfizethető ár a márka legnagyobb előnyei.