Close
0 db
Nincs termék a bevásárlókosárba.
Termékek
  Filters
  Beállítások
  Keresés

  HAPPY DOGGIE Kutyamasszázs

   

  Kedves Érdeklődők!

   

  Klopfer Gabi vagyok, terápiás kutyamasszőr és kutyakozmetikus.

  A multinacionális vállalati életemet váltotta fel a kutyákkal való foglalkozás, amiben megtaláltam önmagam, de ami ennél fontosabb, hogy a lelkem minden nap feltöltődik a négylábú kedvencekkel eltöltött idő során.

  Gyerekkoromban a családnak volt egy hűséges társa: Döncike, aki falusi kutya lévén, jött-ment, élte az életét, aztán egyszer valahol megsérült, onnantól húzta szegény az egyik lábát. Annyira fájt érte a szívem, hogy elhatároztam, ha nagy leszek, én bizony, meggyógyítom a bicegő, fájós lábú kutyusokat!

  Ezért is végeztem el az Ebcsont Masszázs Odu „Terápiás Kutyamasszőr” képzését. Az Ebcsont Masszázs Odú az “International Association of Animal Massage & Bodywork/Association of Canine Water Therapy (IAAMB/ACWT)” minősített oktató és továbbképző intézménye. Így az Ebcsont Masszázs Odú Magyarország első, és ezidáig egyetlen nemzetközileg is akkreditált kisállat fizioterápiás oktató intézménye.

  Bár a gyógyítás orvosi feladat, mégis úgy hiszem, hogy minden tudásomat latba vetve én is részt tudok venni abban, hogy a terápiás masszázs alkalmazásával elősegítsem a kutyusok műtét utáni mozgásszervi gondjai, - vagy neurológiai problémái hatékony rehabilitációs kezelésével a mielőbbi gyógyulást. Teszem mindezt azért, hogy kedvenceink boldog, fájdalommentes életet élhessenek!

  A tanulást soha nem lehet abbahagyni, ha az ember a kutyáknak szenteli életét: hamarosan kutya-fizioterapeuta képzésen veszek részt, hogy a masszázs mellet egyéb terápiákkal is gyógyíthassam szőrös családtagjainkat.

  Emellett a kis barátaink, társaink csinos külleméről is gondoskodom – kutyakozmetikusként.

  Itt sincs két egyforma feladat. Öröm látni, ahogy megszépülnek a kutyák a kezem alatt, és a Gazdik boldogan és büszkén viszik haza csinos, és jól ápolt négylábú családtagjaikat.

  Ezekben a tevékenységekben találtam meg az új hivatásomat, küldetésemet. Számomra nem csak munkát jelent, hanem ez az Életem, a szenvedélyem!

  Elérhetőségem:

  Klopfer Gabi

  +36 20 519 2740

  Web: www.happydoggie.hu

  E-mail: info@happydoggie.hu

  Facebook és Instagram: Happydoggie