Close
0 db
Nincs termék a bevásárlókosárba.
Termékek
  Filters
  Beállítások
  Keresés

  EGYÉB KOZMETIKAI TERMÉKEK

  Stílus Rács Lista
  Rendezés

  "Kido" latex uszkár gumi , 500 db-os

  €4,74 ÁFA-nélkül
  Sárga, zöld, piros és kék színű latex hajgumi csavaros tetejű dobozban.

  AEOLUS professzionális motoros karomreszelő

  €43,74 ÁFA-nélkül
  Nagy fordulatszámú, több sebességes karom reszelő profiknak. A karomcsiszolót 2 féle képpen lehet használni! Lehet közvetlenül, vagy felakasztva úgy, hogy hozzá csatlakoztatjuk a könnyen kezelhető hosszabbító kábelt, amivel nagyon szép precíziós munkát lehet végezni. A készletben 6db csiszolófej található. Magyarországon bármelyik barkácsboltban lehet hozzá vásárolni pót csiszolófejet. A Facebook oldalunkon összeszerelési videót is találnak a gépről.

  Héry száraz sampon hosszú szőrre , 400ml

  €11,40 ÁFA-nélkül
  Alkalmazása során a természetes növényi alapú por felszívja a szennyeződést, a zsírt és a nedvességet a bundáról. A bőrt nem szárítja.

  Latex hajgumi vegyes színben 100db

  €1,43 ÁFA-nélkül

  Nagy nedvszívó törülköző, 66cm x 43cm, extra nedvszívása 12-szeres!

  €3,64 ÁFA-nélkül
  Ez a törülköző a kutyakozmetikusok és a gazdik legjobb barátja, hiszen jelentősen lerövidíti a szárítási idejét. Saját súlya 12-szeresét tudja magába szívni, ez magáért beszél. Saját kis műanyag dobozban, amire akár a kutyus nevét, és a használatba vétel idejét is rá tudjuk írni.

  UV-s , dupla fiókos szerszám sterilizáló

  €60,75 ÁFA-nélkül
  Ez a fertőtlenítő berendezés ultraibolyával sterilizál, hullámhossz: 254 nm. Dupla fiókos, amibe minden szerszámot kényelmesen bele lehet pakolni. Egyaránt alkalmazható állatorvosi rendelőkben és kutyakozmetikákban is. Mérete: 36x20x30 cm.

  EGYÉB KOZMETIKAI TERMÉKEK

  Filter by:

  Clear All
  Min: €1,00 Max: €61,00
  XDR1 XDR61