Close
0 db
Nincs termék a bevásárlókosárba.
Termékek
  Filters
  Beállítások
  Keresés

  EGYÉB KOZMETIKAI TERMÉKEK

  Stílus Rács Lista
  Rendezés

  Camon Durapet rozsdamentes tál Kicsi

  €3,90 ÁFA-val
  A Linea Durapet tálak a legmagasabb minőségű rozsdamentes acélból készülnek, Szilárd, nehéz tálak, csúszásgátló, zajcsökkentő gumival felszereltek. Átmérője 11 cm. / 350 ml

  Camon Happy...P! por a vizelet és a lágy széklet összegyűjtéséhez, 100gr

  €6,01 ÁFA-val
  A Happy ... P! Por folyadékokkal érintkezve egy összesöpörhető textúrát hoz létre, amelyet akár normál porszívóval is össze lehet gyűjteni vagy felsöpörni. Az eredmény száraz padló lesz, továbbá, a készítményben jelenlévő speciális molekulának köszönhetően a szagokat is semlegesíti!

  INGENYA Kanriasztó spray, 200ml

  €11,41 ÁFA-val
  Ez a kanriasztó spray távol tartja a kan kutyákat a szuka kutyáktól a speciállis illóolajainak köszönhetően. Fogamzás gátlást nem ad. A sprayt kb. 30 cm távolságból fújjuk a szuka kutya hátsó lábaira és a faroktő tájékára.

  Keverő flakon 1literes.

  €1,65 ÁFA-val

  Kido latex uszkár gumi , 500 db-os

  €5,86 ÁFA-val
  Sárga, zöld, piros és kék színű latex hajgumi csavaros tetejű dobozban.

  ShowTech Modell kutya test + teljes test szőrzet tanuláshoz

  €67,56 ÁFA-val
  Kiváló lehetőség a kutyakozmetikus szakma gyakorlásához: ez a kutyatest nem mozog :) mégis a hozzá tartozó műszőr mindenre alkalmas amit érdemes megtanulni: fésülhető, kefélhető, lakkozható, ollózható, színezhető, mosható. Külön megvásárolható hozzá plusz kutyaszőrzet, ha már egy fazont teljesen kigyakoroltunk!

  ShowTech Mű kutyaszőr a modell kutyatesthez

  €29,73 ÁFA-val
  Kiváló lehetőség a kutyakozmetikus szakma gyakorlásához: ha már van egy mozdulatlan mű kutyatested, a hozzá tartozó műszőr mindenre alkalmas amit érdemes megtanulni: fésülhető, kefélhető, lakkozható, ollózható, színezhető, mosható. (Ez csak a teljes test szőrzet, a mű kutya nem tartozik hozzá!)

  Trixie Kutyamedence (80 x 20 cm )

  €28,50 ÁFA-val €47,74 ÁFA-val

  Trixie M-es méretű kakazacsi

  €0,60 ÁFA-val
  1 guriga = 15 zacsi

  UV Dupla fiókos szerszám sterilizáló

  €78,07 ÁFA-val
  Ez a fertőtlenítő berendezés ultraibolyával sterilizál, hullámhossz: 254 nm. Dupla fiókos, amibe minden szerszámot kényelmesen bele lehet pakolni. Egyaránt alkalmazható állatorvosi rendelőkben és kutyakozmetikákban is. Mérete: 36x20x30 cm.

  EGYÉB KOZMETIKAI TERMÉKEK

  Filter by:

  Clear All
  Min: €0,00 Max: €79,00
  XDR0 XDR79