Search
Filters

Általános Felhasználási Feltételek

Az alábbi Felhasználási feltételek a www.selbruha.hu weboldal (a továbbiakban: Webáruház) felhasználására vonatkozó feltételeket tartalmazzák, amelyeket Ön, a Webáruház használatával elfogad.

A Weboldalt a SelBruHa Kft. (székhely: 1117.Budapest.Prielle Kornélia 19/a a továbbiakban: Üzemeltető) üzemelteti, és a Weboldal az Üzemeltető tulajdonát képezi. A Weboldal felépítése, szerkezete és tartalma vonatkozásában tájékoztatás, felvilágosítás kérhető, illetőleg azzal kapcsolatban észrevétel tehető az Üzemeltető felé az alábbi elérhetőségen: E-mail: selbruha@selbruha.hu

Szellemi alkotásokra vonatkozó rendelkezések

A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi tulajdona, és mint ilyen, a szellemi alkotásokat megillető jogvédelem alatt áll. Az Üzemeltető fenntart minden jogot a Weboldalon közzétett tartalom (szöveges és grafikai megjelölések, beépített képi és látványelemek, termékcsomag elnevezések, fotók, stb.) felhasználása vonatkozásában, a Weboldal tartalma, illetőleg annak valamely része felhasználása kizárólag az Üzemeltető előzetes, kifejezett, írásbeli engedélyével lehetséges.

A látogató a lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját üzleti célt közvetve sem szolgáló felhasználás céljából - számítógépére elmentheti vagy kinyomtathatja, de nem jogosult a lap ilyen módon többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, illetve kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Weboldalakról tartalmat átvenni kizárólag a Weboldalra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, illetve a Weboldalra való hivatkozást minden átvételnél és közzétételnél pontosan és jól láthatóan feltünteti.

Az Üzemeltető által közzétett, harmadik személyek szellemi tulajdonát (pl.: fényképek, grafikai tartalmak, védjegyek, logók, domain nevek, stb.) képező tartalom felhasználása kizárólag a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, illetőleg a védjegyek és földrajzi árujelzők oltalmáról szóló 1997. évi XI. törvény keretein belül történhet. Minden, ezen túlmenő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.

Jogosulatlan vagy a felhasználási jogosultság keretein túlmenő felhasználások esetén az Üzemeltető jogosult a jogsérelem jellegének megfelelő eljárást megindítani.

Amennyiben kérdése van keressen Minket! Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére az alábbi telefonszámon:

06/1/2053195

A szolgáltatás korlátai

Nincs garancia, sem kifejezett garancia sem hallgatólagos.

A webhely tartalma nem állandó, és a webhelyet nem úgy készült, hogy az aktuális tartalmát változatlanul megőrizze. A webhely bármikor lezárható. Nem vállalunk felelősséget semmilyen adat vagy szolgáltatás veszteségért.

Magatartási szabályok

A résztvevők elvárják, hogy felelősségteljesen járjanak el, és tiszteletet és figyelmet tanúsítsanak a többi felhasználó számára.

Ne küldjön kéretlen hirdetéseket vagy spameket.

Ne zaklassa a többi felhasználót!

Ne tölts fel vagy küldjön olyan anyagokat, amelyek alkalmatlanok 13 évesnél fiatalabb személyek számára.

Ne sértsd meg ezt az ingyenes szolgáltatást, ha feltöltesz videókat vagy más fájlokat.

Ne tölts fel olyan tartalmakat, amelyekre nincs szerzői jog.

Aki megsérti a fenti használati szabályokat, a további felhasználásból további értesítés nélkül felfüggeszthető.