Search
Filters

BrokkoLife extra-hidratáló kézkrém, 125ml

Kifejezetten igénybe vett kézhez ajánljuk, pl. kutyakozmetikusoknak vagy fodrászoknak, takarítóknak!
1,969Ft excl tax
Availability: In stock

Brokkolife krém 125 ml

A Brokkolife arc- és kézkrém hosszú gyógyszergyártói, kutatás-fejlesztési múlttal rendelkező cégünk innovativ tevékenységének legújabb gyümölcse.A fejlesztési munka során olyan elveket követtünk, melyek eddig is jellemezték cégünket, nevezetesen, hogy krémünk anyagait, összetevőit úgy választjuk ki, hogy azok a krémet használók számára hasznosak legyenek. Szép és egészséges, ápolt benyomást kelthessen bőrük.Ezért olyan összetevők felhasználását tartottuk kívánatosnak, melyek a világon hosszú évtizedek óta ismertek és hatásosak az elérni kívánt célra. Ártalmatlanságuk ez idő alatt bebizonyosodott, így sem mellékhatásoktól, sem toxikus jelenségektől nem kell tartanunk.A Brokkolife krém argánolaj mellett brokkolicsíra-kivonatot, mint természetes növényi anyagot tartalmaz, feltárt állapotban, a legkedvezőbb felszívódás és ápoló hatás elérése érdekében.A természetes növényi, feltárt anyag hatásáról bőséges leírás áll rendelkezésre a tudományos irodalomban. A Brokkolife krém nem gyógyszer, mellékhatások nélkül fejti ki a bőrön előnyös hatását.

Megjegyzés:

A termék jótékony tulajdonságait fokozni lehet a Brokkolife kapszula párhuzamos fogyasztásával, mely ugyanezt a természetes növényi anyagot tartalmazza, feltárt formában, mint notifikált étrend kiegészítő kapszula.                                                

Teszteléseink során az  argán olajat és brokkolicsira kivonatot  (benne min. 10% szulforafán)  tartalmazó krém tökéletes választásnak bizonyult, hogy a háztartási  vegyszerektől és a hidegtől kialakuló bőrpír és egyéb bőr problémák(pl.szárazság) kellemetlenségei ellen védelmet nyújtson.  A bőrt simává és bársonyossá teszi, gyorsan, zsíros utánérzés nélkül felszívódik. Használja a terméken található utasításnak megfelelően.

A száraz, elvékonyodott bőr gondos ápolást igényel. E nélkül már kisebb sérülés is csúnya gyulladást, sebeket okozhat a cukorbetegek lábán.A Brokkolife  brokkoli kivonat+argánolaj tartalmú krém tökéletesen teljesíti az elvárt gondosgodást.

Kifejezetten ajánlott vegyszerrel samponnal (kutyakozmetikusok,fodrászok.) dolgozóknak megszünteti az okozott bőr pírt és kiszáradást. Gyorsan felszívódik, szinte azonnal hat, a bőr puha,bársonyos és üde lesz. A test bármely részén használható a krém.

Kedves kozmetikus társaim!!!

Ezúton szeretném megosztani Veletek a SELBRUHA-ban kapott KÉZKRÉMMEL kapcsolatos tapasztalataimat.Kb.1 hónappal ezelőtt ajánlotta Kővári András,hogy próbáljam ki az általuk elő állíttatott krémet(mert eddig sok mindent kipróbáltam és sajnos az egész napos igénybevételnek kitett kezemen igazán semmi nem segített...) Csak ajánlani tudom Nektek,próbáljátok ki,CSODÁT tett a kezemmel!!!!Nagyon gyorsan felszívódik,így két kutya között is bátran használható és tényleg gyönyörűen rendbe hozta a bőrömet!!!

 

Széplaki Imréné írta:

Psoriazisos bőrön ajánlásra próbálta ki a Brokkolife krémet és egy hét után már kezdtek eltűnni a kellemetlen bőrelváltozások testszerte. A korábban, panaszai enyhítésére próbált krémek sikertelensége után meglepően kellemes eredménnyel járt a Brokkolife krém használata. Elmúlt a bőrviszketés, megvastagodások, felrepedt bőr miatti sebek okozta kényelmetlenség.  A folyamatos krém használat nem eredményezett hozzászokást, fogni, a kezével dolgozni nyugodtan tud, a cipő viselése és finomabb ruházat viselése se gond többé.

Erről a részünkre küldött levele tanuskodik.

Nálunk télen igen száraz a levegő és ez a több hónapnyi kínzás megviselte a bőrömet. Magamtól eszembe se jutott volna a BrokkoLife krémet kipróbálni – nekem igenis számít a csomagolás, nekem kell az illúzió is -, azonban erről a krémről csupa jót hallottam és csak jókat tudok mondani. Már egyetlen használat után a bőröm sima és bársonyos lett, eltűntek a piros foltok. Ugyanolyan hatékony volt a lábszáramon, a sarkamon és a szétmosogatott kezemen is. A krém gyorsan és zsíros utánérzés nélkül szívódik fel, kellemes használni. Az illatában picit érezhető a brokkoli illata, de egyáltalán nem zavaró és legalább tudom, hogy tényleg benne van a brokkolicsírából nyert szulforafán, ami antioxidáns hatású és a krém fő hatóanyaga.