Search
Filters

Artero SNIFF dezodor 300ml

Azonnali hatása van minden illat/szag részecskére és megszünteti azokat. Hosszú időre biztosít a kutyák szőrzetének kellemesen friss gyümölcsös jegyekkel rendelkező parfüm illatot. A SNIFF dezodor használatával megszabadulhat kedvence esetleges kellemetlen szagától. Gyorsan a bőrig hatol, lesöpörve a kellemetlen szagrészecskéket a kutya szőrszálairól. A SNIFF dezodor alkalmas a kutya szőrzetéből jövő kellemetlen, büdös illat megszüntetésére, - fürdetés nélkül vagy fürdetést követően.
6,929Ft excl tax

ALKALMAZÁS MÓDJA: A dezodort 15-20 cm távolságból kell a kutya száraz szőrére permetezni, kerülve a füleket, a szemeket és az orrnyílásokat.

FIGYELMEZTETÉSEK:  8 hetesnél fiatalabb állatokon nem alkalmazható.
Ügyelni kell rá, hogy a termék ne kerüljön az állat szemébe, hallójáratába, vagy a szájába. Sérült bőrfelületen nem alkalmazható! Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Kizárólag külsőleg alkalmazandó. Lenyelése káros lehet az egészségre. Amennyiben használata során, az emberen vagy az állaton allergiás tünetek jelentkeznek, az alkalmazását azonnal abba kell hagyni.
Gyermekek elől elzárva tartandó!
Kizárólag állategészségügyi vagy ápolási célra!
A fel nem használt terméket, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

Nyilvántartási szám: 2374/1/NM/2023 NÉBIH ÁTI