Search
Filters

Artero Mix – Többfázisú szőrkondícionáló

Az ARTERO MIX – többfázisú szőrkondicionáló nagyon jól alkalmazható fürdetés előtti elővágáskor, valamint fürdetés után, száraz és nedves szőrre egyaránt. Csúszóssá, jól bonthatóvá, könnyen kefélhetővé és fésülhetővé teszi a szőrt, növeli a száríthatóságot, csökkentve ezzel a munkaidőt. Lágy, csomómentes, fényes szőrzetet eredményez, kellemes illattal. Használatát követően a bunda átmenetileg teltebbé, dúsabbá és fényesebbé válik, még hosszú szőrű fajták esetében is.
5,197Ft excl tax
*

Alkalmazás módja:

1./ Száraz szőrre: Használat előtt alaposan rázza fel a tartályban lévő terméket és permetezze kb. 25 cm távolságból az állat bundájára. Kefélje vagy fésülje át a szőrzetet, hogy a szőrkondicionáló egyenletesebben szétterüljön a szőrszálak között.

2./ Nedves szőrre: Törülközővel jól nyomkodja, törölje át a megfürdetett állatot. Használat előtt alaposan rázza fel a tartályban lévő terméket és permetezze kb. 25 cm távolságból az állat bundájára. Kefélje vagy fésülje át a még nedves szőrzetet és ezután szárító/vízkicsapató gép segítségével szárítsa meg a kezelt szőrzetet.

Figyelmeztetés:
6 hetesnél fiatalabb kölyökkutyákon nem alkalmazható.
Ügyelni kell rá, hogy a termék ne kerüljön az állat szemébe, hallójáratába, vagy a szájába.
Sérült bőrfelületen nem alkalmazható!
Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni. Kizárólag külsőleg alkalmazandó. Lenyelése káros lehet az egészségre. Amennyiben használata során az emberen vagy az állaton allergiás tünetek jelentkeznek az alkalmazását azonnal abba kell hagyni.