Search
Filters

Artero 10-es Nyírógépfej Kerámia betéttel

Mérete 1.6 mm. Kerámia pengével. ARTERO nyírófej, nyírógépfej – Aesculap, Andis, Heiniger, Moser, Optimum, Oster, Wahl - A5 / Clip System / Snap On gépekkel csereszabatos.
12,598Ft excl tax
Manufacturer: ARTERO

Az ARTERO NYÍRÓGÉPFEJ  - A5 / Clip System / Snap On - sorozat, követi a nemzetközileg legjobban elterjedt és megszokott sorszámozást és az ezzel összefüggő méretezést. Ebből eredően csereszabatosan használható a leginkább használatos, Aesculap, Andis, Heiniger, Moser, Optimum, Oster, Wahl - A5 / Clip System / Snap On nyírógépekkel is.
A gépfej hagyományosan, rendkívül magas minőségi követelményeknek megfelelő acélból készült és ezért a legfinomabb szőrzetet is kifogástalanul vágja.

Az ’F’ jelölésű nyírógépfejek az adott méretnél a „Fine / Finom” jellegre utalnak és megegyeznek a többi méret penge szerkezetével.
Ezeknél a nyírógépfejeknél az ’F’ jelölés nélküliek esetében, - a ritkító ollókhoz hasonló kialakítással, - az alsó pengén minden második fog rövidebb, vagy kimarad.

Az ARTERO NYÍRÓGÉPFEJ megfelelő olajozást és tisztántartást igényel, ezáltal csak nagyon ritkán szükséges az újraélezése, csiszolása.

Customers who bought this item also bought