Termékek
  Filters
  Beállítások
  Keresés

  ADVANTIX Spot on 4kg alatti kutyáknak

  2 500 Ft ÁFA-val
  Távol tartja a kullancsokat, szúnyogokat, lepkeszúnyogokat, szuronyos istállólegyeket. Alkalmazható a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás kezelési programjának részeként.Az ár egy csepegtetőre vonatkozik.
  Elérhetőség: Raktáron

  Macskákon és 7 hetesnél fiatalabb kutyakölykökön nem alkalmazható!

  Macskákon és 7 hetesnél fiatalabb kutyakölykökön nem alkalmazható!

  Önnek ajánljuk

  ADVANTIX Spot on 4-10kg közötti kutyáknak

  2 600 Ft ÁFA-val
  Hatékony védelmet nyújt kullancsok, bolhák, legyek, igazi- és lepkeszúnyogok valamint szőrtetvek ellen. Az ár egy csepegtetőre vonatkozik.

  Artero SPEED száraz sampon

  5 600 Ft ÁFA-val

  ZOORO - Amazing Grooming Tool

  4 990 Ft ÁFA-val
  A ZOORO a trimmelés, alj szőr kiszedést a felsőbb szintre emeli. A használata egyszerű és könnyű nem okoz fájdalmat trimmelés közben kedvencünknek. Aljszőrkiszedéshez kiváló!

  SIMPLY BRILLIANT Sensitive sampon koncentrátum, higítása 1:15-höz, 1 L

  4 300 Ft ÁFA-val
  Prémium minőségű sampon koncentrátum, amely a különösen kényes szőrzet ápolására lett kifejlesztve. Higítandó 1:15 arányban. Kifejezetten ajánlott: minden érzékeny bőrű- és szőrű kutyusnak, korpás bőrre, Yorkshire terrier, Csivavák, Kínai meztelen kutya, Phanele & Papillon... Professzionális, és otthoni használatra is ajánljuk. A sampon nem csak a kutyák bőrét- és szőrét ápolja, a kutyakozmetikusok kezét is kíméli! Összetételében megtaláljuk a Himalája sót, az argán olajat, vanília és kókusz kivonatot.